606 685 141 info@hgdisseny.com

El nostre principal objectiu és confiar i col·laborar en el vostre negoci.

Volem ajudar-lo per a que neixi, creixi o es consolidi. I busquem, sobretot, el vostre suport per tal d’aconseguir units els propòsits desitjats.

La nostra història ve de lluny. Podeu consultar les nostres claus professionals en aquesta mateixa pàgina. Però tant o més important que el nostre bagatge professional és la nostra ideologia personal.

En definiríem com a persones treballadores i honestes que fa anys que ens movem per variats àmbits empresarials:  L’Hosta sempre dedicat a dissenyar i repensar la imatge de les empreses a través de la publicitat, la  seva projecció a les fires, la creació de catàlegs, merchandise, pàgines web, etc. La García fent de la relació personal i la seva bona gestió a les empreses el seu modus vivendi.

Units ens sentim forts. Junts hem decidit plantar cara al “Totpoderós Mercat”, aquell que segons diu tothom, és qui mana i governa les nostres vides avui dia. Pensem que darrera aquest gran “monstre” econòmic no hi ha res més que persones. En èpoques de crisi com l’actual, cal ser valent i confiar que les persones capgirin els mals auguris. HGDisseny, plegats, ens proposem col·laborar i, fins i tot, comprometre’ns amb altres persones coratjoses que decideixin emprendre negocis, que desafiïn la crisi, que tinguin voluntat de créixer i tirar endavant (“amb il·lusió”, com diu aquell).

Cal que ajuntem esforços. Esperem que confieu en el nostre projecte i que puguem dotar d’un nou sentit les paraules de Raimon “en som molts més dels que ells volen i diuen”. I és que ara estem en el millor moment. La vida ens porta a ser… lliures, creatius i valents.

Share This