606 685 141 info@hgdisseny.com

Xarxes socials

Consolida la teva presència a internet

CREACIÓ DE PERFILS I PÀGINES A LES XARXES SOCIALS

Definim una estratègia de Social Media per decidir quines són les xarxes socials que millor encaixen amb el teu negoci o marca i et poden reportar més beneficis. A partir d’aquí crearem la teva identitat digital a través de les xarxes seleccionades. T’ensenyem com utilitzar-les i treure’n el màxim rendiment amb una tutoria personalitzada, en el cas que no contractis els nostres serveis de Community Management. També t’oferim serveis complementaris, com campanyes de publicitat en Mitjans Socials, dinamització web, formació i assessorament. [Facebook – Twitter – Pinterest – Instagram – Linkedin – Google My business]

SERVEI DE COMMUNITY MANAGER

Gestionem les teves xarxes socials per obtenir els millors resultats possibles. Ens tindràs a la teva disposició perquè no t’hagis de preocupar de res, gràcies a la feina del Community Manager. Ens encarreguem del procés de gestió de les xarxes socials per mantenir-les actualitzades constantment, apropant els teus productes i serveis al públic i interactuant  amb ell. Revisem amb tu les millors accions i campanyes per a realitzar en les xarxes socials.

Creem els continguts adients per al teu negoci, tenint en compte el mitjà en el qual estem treballant, el teu públic i els teus objectius.

Mesurem i analitzem els resultats per veure la consecució dels objectius i prendre accions per al creixement.

Tarifa mensual a partir de 120€. Consulta’ns i et fem un pressupost a mida sense compromís.

Xarxes Socials

Consolida la teva presència a internet
Share This