606 685 141 info@hgdisseny.com

Alfons a l'esmorzar2011-Fins avui
Autònom

A la trinxera, lluitant, aprenent, formant, exercint una mica de tot, ampliant coneixements i punts de vista en el món de les noves tecnologies, aprofundint en les noves tècniques especialitzat per la meva trajectòria en el sector industrial de fabricació de maquinaria i gaudint sempre que es pot de la natura i la bici de muntanya.

A més vull destacar que per convicció sóc responsable i encarregat de la imatge i la comunicació de Mou-te en bici”, Plataforma Cívica per a l’ús de la bicicleta i per la Mobilitat Sostenible de les comarques gironines.

1999-2009
Kontrelmec, sl – Aiguaviva – Construcció de maquinària per el mercat del Converting – Responsable de Màrqueting i Imatge Corporativa.

Han estat deu anys portant la responsabilitat en el camp de la imatge i la comunicació d’una empresa de 80 treballadors. Per començar el logo i totes les seves aplicacions, la creació i modernització de tots els canals de comunicació, interns i externs, catàlegs revistes, vídeos, presentacions, fires internacionals, webs, blogs. L’experiència acumulada en aquest temps ha sigut formidable, he gaudit en la creació i els resultats han sigut molt bons. Hem creat aplicacions informàtiques, treballant en equip, hem aconseguit promocionar i donar a conèixer com cal l’empresa en l’àmbit local i també a nivell internacional.

2010-2011
Biospirit – Celrà – Responsable de Màrqueting i Imatge Corporativa – Importador i Distribuïdor de Productes ecològics.

Ha sigut una experiència curta però molt enriquidora. Amb un periode de sis mesos he tingut temps de fer un catàleg de producte de més de 200 pàgines, la senyalització de les naus, dissenyar la participació en una fira d’àmbit nacional al Palau de fires i congresos de Barcelona, tres fulletons de promocions i novetats, a més de dissenyar etiquetes i productes de caire ecològic. Evidentment promocionant l’empresa i totes aquestes activitats a través de la imatge web.

1996-2002
El Punt – Girona – Diari de la ciutat de Girona, Producció i Ajudant de Màrqueting.

He estat 6 anys treballant al diari, sobretot fent feina de producció de publicitat i també creant amb el departament de màrqueting els anuncis propis del diari.

1989-1996
Autònom – Girona – Despatx de Disseny Gràfic i Comunicació.

En aquesta etapa vaig poder desenvolupar molts projectes de temàtica ben diferent. Logos, catàlegs, promocions, sempre de temes diversos i diferents paràmetres i condicions. El principal valor es sempre involucrar-se amb el client empatitzar amb les seves problemàtiques i aportar el que jo domino amb coherència i imaginació.

1986-1989
Diari de Girona – Muntador de Pàgines.

En aquest temps a més del diari he fet altres feines en una impremta, en un taller de serigrafia. la veritat va ser un temps molt profitós per conèixer l’ofici des de la base.

Share This