606 685 141 info@hgdisseny.com

Hem fet un pòster per anunciar que al barri gironí de Santa Eugènia es farà la primera Festa de la Roda amb l’eslogan “Fem-la rodar sense fum”.

Participeu a la bicicletada popular del barri de Santa Eugènia, i gaudiu d’un circuit tancat al trànsit a cavall de qualsevol artilugi sobre rodes i sense motor!!

Aprofiteu la festa per passar la ITB (Inspecció Tècnica de Bicicletes) a la Plaça de Santa Eugènia o per celebrar l’esdeveniment amb el refrigeri que oferirà l’Associació de Veïns.

Ens mou un barri millor per a tothom. Organitza l’Associació de veïns i Mou-te en bici.

Esperem que us agradi el pòster i les nostres bones intencions.

Hemos hecho un póster para anunciar que el barrio gerundense de Santa Eugenia se hará la primera Fiesta de la Rueda con el eslogan “Fem-la rodar sense fum”.

Participa en la bicicletada popular del barrio de Santa Eugènia, y disfrute de un circuito cerrado al tráfico a caballo de cualquier artilugio sobre ruedas y sin motor!

Aprovechad la fiesta para pasar la ITB (Inspección Técnica de Bicicletas) en la Plaza de Santa Eugenia o para celebrar el evento con el refrigerio que ofrecerá la Asociación de Vecinos.

Nos mueve un barrio mejor para todos. Organiza la asociación de vecinos y Mou-te en bici.

Esperamos que os guste el póster y nuestras buenas intenciones.

We made a poster to announce that the neighborhood of Santa Eugenia Girona will be the first conference of the Party with the slogan “Let it roll without smoke” “Fem-la rodar sense fum”.

Join the popular race in the district of Santa Eugenia, and enjoy a CCTV traffic riding any gadget on wheels and no engine!

Take the party to spend the ITB (Inspection Cycles) in the Plaza de Santa Eugenia and to celebrate the event with refreshments offered by the Neighborhood Association.

We are driven by a better neighborhood for everyone. Organised by the Residents’ Association and the Mou-te en bici.

We hope you like the poster and our good intentions.

Share This