606 685 141 info@hgdisseny.com
imma-perfilEl meu nom és Imma Casanovas. Si hagués de crear un eslògan de mi mateixa, podria ser aquest: Apassionada del Social Media, lectora compulsiva, foodie (no necessàriament en aquest ordre) i sobretot, mare.
Llicenciada en Ciències de la Informació (Publicitat), en aquests darrers anys no he deixat de formar-me d’una forma autodidàctica i constant. Lectura diària d’articles i posts de Social Media i Marketing digital trets de Twitter, Facebook, LinkedIn, etc. També tinc fitxada una llista dels blogs i webs que m’agraden i que per mi són imprescindibles. I en tot aquest procés d’alimentació diària m’he adonat que hi ha una manca de blogs sobre aquesta temàtica en català. Tot i que sóc bilingüe català-castellà i que domino (sobretot en comprensió) l’anglès fluidament, la meva llengua materna és el català. És per això que vaig decidir crear el blog socialmediablog.cat on trobeu publicacions pròpies i on també recullo articles i notícies sobre Social Media que trobo prou interessants per compartir i per traduir, ja que la majoria estan publicats en castellà o anglès.
Professionalment m’he especialitzat en Social Media: serveis de creació de perfils i pàgines a xarxes socials, creació de continguts, Community Management, i tutories personalitzades per gestionar les vostres xarxes. 
Si voleu saber més sobre mi podeu visitar el meu Perfil de LinkedIn.
Share This